Šungit Piramida (7 X 7 cm)

59,00 €
49,00 €
Privarčujete: -10,00 € (17%)
Out Of Stock

Piramida iz šungita zaščiti prostor pred škodljivim sevanjem. Piramida zaradi svoje oblike in lastnosti ustvarja torzijsko polje, ki odbija škodljive žarke.

info_outline Celoten opis

 ŠUNGIT PIRAMIDA

Piramida iz šungita je namenjena zaščiti prostora pred škodljivim sevanjem, tako zemeljskim kot tehničnim, ki je izvor elektrosmoga. Sevanje, ki ga povzročijo električne naprave, je levosučno. Šungit deluje proti sevanju tako, da ga preusmeri v desno. Levosučno sevanje rast zavira, desnosučno pa jo pospešuje.

Šungit izvira iz predelov Rusije, sestavljen pa je predvsem iz naravnega ogljika, ki pripomore k zaščiti pred neželjenimi učinki na zdravje.

Vloga piramide iz šungita

  • zaščitna vloga
  • regeneracija organizma
  • vpliv na zdravje in dobro počutje
  • nevtralizator slabih con
  • anti age učinek

Jasno je, da je človek prav vsak trenutek izpostalvjen obilici elektromagnetnih sevanj ter drugih negativnih vplivov na organizem.

Pogosto to rezultira v pojavu nepojasnjenih boelzenskih stanj, lahko tudi glavobolov, neprijentih občutkov, navsezadnje do apatije ter slabosti. Sevanje iz površine zemlje zaradi takšnih in drugačnih vplivov lahko povzroča številne celo onkološke bolezni ter tudi kardiovaskularne zaplete.

Piramida iz šungitnega materiala tako zaščiti človeški organizem pred številnimi sevanji, tudi sevanju, ki jih povzročajo aparature, med drugim tudi TV, računalnik, mikorvalovna pečica, hladilniki in druge digitalno električne naprave.

Piramida v obliki piramide, ki je narejena iz plemenitega materiala šungita, dodobra prečisti prostor že v nekaj urah.

Piramida zaradi svoje oblike in lastnosti ustvarja torzijsko polje, ki odbija škodljive žarke. Radij uporabe je odvisen od velikosti piramide in je od enega metra do desetih metrov. Piramida izboljšuje zdravje, blaži stres, glavobol in nespečnost, dviguje energijo, ustvarja zdravo biopolje.

Če je človek iz dneva v dan v območju škodljivih sevanj, imunski sistem oslabi, kar vodi v slabo počutje in različne bolezni, ne da bi vedeli, da je vzrok sevanje. Zemeljska škodljiva sevanja naj bi bila pogost vzrok za srčnožilne in rakave bolezni. Piramida iz šungita zavaruje naš prostor pred elektromagnetnimi sevanji televizije, računalnikov, mikrovalovnih pečic, hladilnikov, merilnih in drugih naprav.

Piramido postavimo v vodo, ki jo pijemo. Lahko pa jo denimo postavimo ob računalnik, televizijo ali katero drugo napravo, ki je vir elektromagnetnega sevanja. Lahko jo postavimo v bližino postelje ali v avto.

Sestavine:
100% naravni mineralni kamen Šungit v obliki piramide.

ŠUNGIT

Šungit je zelo redek kristal, namenjen čiščenju in energizaciji pitne vode. Je naravni mineral, ki se na zemeljski obli nahaja le na enem koncu in sicer v ruski pokrajini Kareliji. Zaradi njegove posebne sestave je najprimernejši kristal za energiziranje in čiščenje vode. Prav zaradi svoje strukture, zaradi katere mu nekateri pripisujejo lastnosti, kot je npr. "upočasnitev staranja" z ohranjanjem vitalnosti telesa. Deluje antibakterijsko, saj ima sposobnost čiščenja vode organskih snovi, zato se priporoča vsem, ki imajo težave z raznimi alergijami, astmo, ledvicami, jetri, prebavo, slab imunski sitem in so kronično utrujeni. Starost kamnine je ocenjena na več kot dve milijardi let, njenega izvora pa do danes še niso uspeli pojasniti.

 

 
- 21%

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno