Roževec (200g)

18,00 €
zaloga.png

Roževec je kamen univerzalne ljubezni, vrača samozaupanje in pomaga odpuščati. Dobro vpliva na glavobole, migrene, srce, živčni sistem, pomaga pri celjenju ran; pomaga pri jezi.

info_outline Celoten opis

Roževec

Surovi minerali so namenjeni tistim ljudem, ki želite občudovati nekaj, kar nam podarja Zemlja, začutiti njegovo vibracijo in občudovati barvo minerala. Posebni pa so tisti ljudje, ki si bodo z mineralom pripravili eliksir in pili vodo, ki bo imela drugačno frekvenco in bo bogata s kisikom in brez priokusa.

Minerali in kristali v različnih oblikah, barvah in strukturah privlačijo različne ljudi. S tem, ko nezavedno oddajajo vibracijo v okolje, počasi in nezavedno v človeku prebudijo radovednost raziskovanja. Ljudje izbiramo minerale in kristali glede na zgradbo, obliko, barvo, čistost in druge kvalitete. Vsak posameznik pa mora začutiti, kateri je tisti pravi, saj bo le-ta prebil blokado, zdravil in krepil človeka, živali in rastline.  

Uporaba:
Eliksir: V vodi naj stoji najmanj 4 ure. Takšna voda sproži delovanje encimov, ki omogočajo vse kemijske reakcije v telesu. Zaradi vpliva el.zemlje deluje tudi na debelo črevo, spolno območje in ledvica.
Roževec, nošen v višini srca močno deluje na srčni lotus in na ta način prinaša ljubezen do bljižnih, krepi potrpežljivost do drugih ljudi. Okrasni kamni v prostoru nas osvobajajo skrbi, podarjajo senzitivnost in nas delajo nežne a odločne. Zelo primeren je kristal za vse ljudi, ki potrebujejo malo srčne spodbude v smislu storiti nekaj dobrega, nekaj srčnega in spoštovati ter ljubiti sebe in druge.

Vibracija:
Njegova vibracija nas osvobaja skrbi in podpira razvoj čutnosti. Osebe, ki nosijo roževec postanejo sčasoma nežne in pripravljene tudi odpuščati in določiti mero razuma.

Splošno:
pravimo mu talisman sreče, ljubezni, prijateljstva, poznat tudi kot rožnati kremen, Rosenquarz

Oblika in stanje:
Slike na netu so simbolične, saj je vsak kristal oz. kamen unikaten. Kamni so nebrušeni oz. nepolirani.

Čiščenje:
Roževec je potrebno očistiti vsaj 2x mesec. Roževec damo pod mrzlo tekočo vodo za 30 sekund in ga speremo.

 

- 21%

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno