Politika zasebnosti

Uvod

Pri podjetju SAŠA PRELOG S.P.. nam je varovanje vaše zasebnosti zelo pomembno, zato vam želimo s tem dokumentom pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in s kakšnim namenom jih uporabljamo. Prav tako na kakšen način jih obdelujemo in kakšne so vaše pravice ter kako jih lahko uveljavite.

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez vaše privolitve.

Odgovorna oseba za upravljanje vaših osebnih podatkov

Upravljalec in uradna oseba za varstvo vaših osebnih podatkov je:

Saša prelog s.p., Rabelčja vas 28, 2250 Ptuj (v nadaljevanju: upravljalec)

Obdelava osebnih podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le v kolikor je to nujno potrebno zaradi izvedbe storitev. S prijavo na e-novice ali z oddajo povpraševanja preko spletnega obrazca soglašate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lažje pripravimo ustrezno ponudbo na podlagi vašega povpraševanja.

Na koga se lahko obrnete za dodatna pojasnila ali informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali preko pošte naslova upravljalca.

Pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo na podlagi pogodbe oziroma vašega soglasja. Kot pridobitev vašega soglasja smatramo, da se v primeru potrditve strinjate s politiko zasebnosti pred oddajo spletnega obrazca. S tem se strinjate, da pridobimo vaše podatke, jih obdelamo in hranimo za nadaljnjo rabo.

Pridobitev in obdelava vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • e-naslov,
  • telefonska številka,

dobimo iz obrazcev na spletni strani. Te podatke uporabimo, da vam odgovorimo na zastavljena vprašanja in povpraševanja. Pred samim pošiljanjem pa potrdite, da se strinjate z oddajo podatkov in njihovo obdelavo. Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namen, za katerega ste nam jih posredovali.

Vaši podatki se obdelujejo izključno vpodjetju Saša prelog s.p., glede na vrsto povpraševanja ali vprašanja. Teh podatkov ne razkrivamo in se uporabljajo samo za interno obdelavo v podjetju. Osebnih podatkov ne razkrivamo tretjim osebam, razen zunanjim pogodbenim izvajalcem skladno s predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Kdo lahko uporablja vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali preko obrazcev

Vaše podatke obdelujejo zaposleni, da vam odgovorijo na vprašanja ali povpraševanja.

Kako se obdelujejo vaši osebni podatki

Vaši osebni podatki se obdelujejo ročno, interno in individualno.

Hranjenje vaših podatkov

Obdobje hranjenja je odvisno od podlage in namena obdelave.

Vaše pravice glede varstva osebnih podatkov

Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate naslednja upravičenja:

  • Pravica do dostopa – lahko nam pošljete zahtevek, da vam razkrijemo katere podatke o vas hranimo
  • Pravica do popravka – lahko zaprosite za popravek vaših podatkov
  • Pravica do izbrisa – vaše osebne podatke izbrišemo
  • Pravica do ugovora – lahko zahtevate prenehanje obdelave
  • Pravica do prenosljivosti podatkov

Prejete zahteve v  podjetju Saša prelog s.p., obravnavamo ročno in bomo na vašo zahtevo odgovorili najpozneje v enem mesecu. Zahteve lahko pošljete po pošti ali preko našega kontaktnega e-naslova.

Kadarkoli imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov: Informacijski pooblaščenec RS, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

Preklic ali omejitev vaše privolitve

Vašo privolitev za obdelavo osebnih podatkov je prostovoljna. To privolitev lahko kadarkoli omejite ali prekličete, tako da o tem obvestite podjetje Saša prelog s.p.