Oranžni kalcit (200g)

17,00 €
zaloga.png

Oranžni kalcit energizira telo in velja za zaščitni kamen. Pomaga, da zaživite v harmoničnem partnerstvu.

info_outline Celoten opis

Oranžni kalcit

Kristal kalcit simbolizira duhovno čiščenje. Na duhovni ravni kalcit odpira duha za nova spoznanja. Prav tako naj bi stimuliral možgane in s tem vpliv na območje spomina. Zato je odlična izbira za tiste, ki se pripravljate na izpite ali ravnokar sprejemate novo odgovornost v novi službi in morate biti še posebej pozorni in učljivi. Pri tem boste postali na splošno bolj motivirani in manj lenobni.

  • Kristal spomina
  • Kristal zaščite
  • Duhovni kristal
  • Prizemljuje
  • Krepi intuicijo
  • Ščiti auro

Oranžni  kalcit energizira telo in velja za zaščitni kamen. Pomaga, da zaživite v harmoničnem partnerstvu. Uravnava krvni pritisk, delovanje živčnega sistema, preprečuje stres. Zdravilno deluje pri poškodbah in zlomih. Kalcit najdemo v Mehiki, na Češkem, Slovaškem, v Romuniji, na Irskem in še drugod po svetu. Kalcit krepi ljubezenske vezi med zaljubljenci.

Uporaba:
Uporabimo lahko eliksir, ki odpravlja vse motnje zaradi pomanjkanja kalcija. Kalcitov eliksir odpravlja vse motnje, ki so posledica pomanjkanja kalcija v telesu, kot npr. mišična šibkost, otrdelost tilnika, bledica… Krepi imunski sistem in normalizira delo srca. Pri otrocih pospešuje fizični in osebnostni razvoj, krepi stabilnost, samozaupanje ter spomin. Skupaj z magnezitom ga uporabimo proti osteoporozi, ugodno pa vpliva tudi na zobno sklenino.

Delovanje:
Uravnava krvni pritisk, delovanje živčnega sistema, preprečuje stres. Zdravilno deluje pri poškodbah in zlomih.

Oblika in stanje:
Slike na netu so simbolične, saj je vsak kristal oz. kamen unikaten. Kamni so nebrušeni oz. nepolirani.

Čiščenje:
Kalcit je potrebno očistiti vsaj 2x mesec. Čiščenje je zelo preprosto, Kristale damo pod mrzlo tekočo vodo.

 

- 21%

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno