Vodni filter za na pipo -Easy

55,00 €
45,00 €
Privarčujete: -10,00 € (18%)

Kuhinjski vodni filter za na pipo s 7 stopenjskim sistemom filtriranja. Iz vode odstranjuje klor ter druge kemikalije in težke kovine. Voda pa dobi boljši okus ter vonj.

info_outline Celoten opis

 

★ SUPER-ADSORBIRANI MATERIALI: Uporaba keramičnih membran in aktivnega oglja kot filtrirnih materialov lahko učinkovito adsorbira več kot 20 vrst škodljivih težkih kovin in kemikalij, kot so svinčev fluorid, klor...  Odstrani neprijeten okus, vonj, pa tudi velike usedline, kar zagotavlja čistejšo in bolj okusno vodo za pitje in kuhanje.

★ ENOSTAVNO ZA NAMESTITEV: Primerno za večino standardnih pip, različne adapterje z več združljivostjo, enostavna namestitev, brez puščanja vode, neposredno nameščena na pipo

★OPOMNIK ZA ZAMENJAVO FILTRA: Uporaben indikator stanja vam sporoča, kdaj filter deluje in kdaj ga je treba zamenjati s filtrom z enim gumbom. Povprečno gospodinjstvo zamenja filter za vodo iz pipe vsake 4 mesece.

★POMEMBNA OPOMBA: Uporabljajte s standardno pipo. Glede na podroben opis slike izdelka pred nakupom potrdite, da je naš izdelek primeren za vašo pipo.

Vsebina paketa: 

  • Filter za pipo s filtrirnim 5-stopenJskim vložkom
  • tesnilni obročki
  • univerzalni nastavki in priključki za večino gospodinjskih in kopalniških pip
  •  ključek za montažo ter menjavo filtrirnega vložka.

Zamenjava filtra

Na 4 mesece oz. 1800 litrov vode.

POMEMBNO

Preden vstavite nov filter, odstranite plastično vrečko okrog filtra.

Preden začnete uporabljati vodo za pitje, pustite 1 minuto naj voda teče čez filter v odtok.

Kako inštalirati napravo

filter za pipo 06

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno