Destilator vode (GLASS-RED)

299,00 €
249,00 €
Privarčujete: -50,00 € (17%)
zaloga.png

Destilator vode (glass-red) je idealen za pridobivanje čiste, zdrave vode. Voda se pri destilaciji steka v stekleni vrč, ki je primeren za redno dnevno uporabo. Na zdravje!

info_outline Celoten opis

Destilator vode (GLASS-RED)

UGODNA CENA

Destilator vode (GLASS-RED) je cenovno ugoden aparat za destilacijo vode. Od cenejšega destilatorja vode "PURE"  se razlikuje v barvi in stekleni posodi.  S svojo enostavnostjo in uporabnostjo je zaradi tega velik korak pred svojimi tekmeci, ki so cenovno veliko dražji. 

Preprostost in enostavnost

Delovanje in uporaba destilatorja (GLASS-RED) sta izredno preprosta.

Omogoča hitro pridobivanje čiste, neoporečne destilirane vode.

Aparat proizvede 4 litre destilirane vode v 4 urah.

Prednosti

Destilator vode (GLASS) odlikujejo naslednje prednosti

   GARANCIJA - 12 mesecev

Lastnosti destilacije

 Mere / Specifikacija

* Mere (dxšxv): 21,0 x 21,0 x 38,0 cm
* Teža: 5,7 kg
* Pogon: električni
* Napetost: 220 ~ 240V
* Frekvenca: 50-60Hz
* Poraba energije: 750W

 

Na destilator imate garancijo 12 mesecev.

Kako deluje destilacija

Destilacija vode je zelo podoben postopku izhlapevanju vode v naravi in vračanje v obliki dežja.V destilatorju se uporablja segrevanje za uparjanje vode in potem hlajenje preko ventilatorja, da se uparjena voda spremeni nazaj v tekoče. Destilacija vode vključuje uporabo toplote za prekuhavanje vode in proizvodnjo pare, s tem uniči tudi vse  bakterije in viruse. Ko voda hlapi, se para odvede v kondenzator, kjer voda preide nazaj v tekočo obliko in se čista oz destilirana zbere v zbirni posodi.

Razlika med raznimi filtri vode in destilacijo

Vsi filtri delujejo po principu, da odstranjujejo onesnaževalce iz vode, destilacija po drugi strani pa dejansko odstrani vodo iz onesnaževalcev. Segreta voda se spremeni v hlape, za seboj pa pusti organske spojine, težke kovine, klor, bakterije, viruse,..

Enostavna uporaba

Destilator vode ne zahteva nobene komplicirane montaže, nobene namestitve in nobenih vodovodnih priključkov. Preprosto napolnite kotliček iz nerjavečega jekla z vodo iz pipe, pritisnite gumb za zagon (zelene barve). Destilacijo lahko kadarkoli ustavite oz. prekinete s pritiskom na rdeči gumb za izklop. Destilacija se tudi ustavi avtomatsko, ko izpari vsa voda iz destilatorja.

Destilirana voda, ki jo boste dobili, je mehka kot deževnica, zato vaši kuhinjski aparati ne bodo imeli več težav z vodnim kamnom, vaš čaj pa bo imel veliko boljši okus.

Cenovno ugoden destilator vode (GLASS-RED)  je kuhinjski pripomoček za proizvodnjo 100% čiste destilirane vode. Zraven je priložena steklena posoda za zbiranje vode.

Čista destilirana voda je izreden razstrupljevalec organizma, ker v čistem stanju kot fantastično topilo prevzema nase vse svobodne radikale in toksine iz organizma in poganja strahovito hitro detoksikacijo.

Po daljšem uživanju destilirane vode boste vse potrebne minerale in vitamine dobili iz pravilne prehrane, kar boste vse lažje občutili sami, telo bo čisto in ugotavljati boste začeli, da vam ne odgovarja več industrijsko predelana hrana temveč vse bolj in bolj surovo in zeleno.

1 mnenje kupca

5 od 5 zvezdic
Mnenje:
Destilator je super stvar, vodo daš destilirat ko ti zapaše, cela 4 litrska zaloga je zdestilirana v 3.5 - 4 urah.
Za hladno obdobje super še to, ker greje prostor, za poletje, pa bo verjetno boljše destilirat kje v kakšni sobi, ki je manj v uporabi, ampak nič zato. Zdravje je na 1. mestu in veselim se naslednjih krvnih izvidov!
Pokaži več
0 od 0 ljudi je bilo to mnenje koristno