Meditacija s kristali – kamena strela

Kamena strelakremen je univerzalni mineral, ki ima frekvenco, ki je zelo blizu (po Schumanovi resonanci) zemeljski frekvenci, utripu zemlje, cca. 8 Hz, identični frekvenci energije, ki je bila izmerjena (v okviru NASE) iz rok bioenergetikov.

To so zdravilna elektromagnetna polja. In ta frekvenca je za nas najbolj ugodna in nas zdravi. Torej kamena strela že sama po sebi (njena energija) na nas deluje vzpodbudno, nas polni z energijo, ki nam nekako v optimalnem pogledu tudi najbolj ustreza. Takrat v bistvu vibriramo z naravo, kozmosom, kar pa se v zavestnem življenju dogaja (zaradi zunanjih stresnih vplivov) bolj poredko. In tu je tudi en od glavnih vzrokov naših psihofizičnih bolezni.

V tem pogledu delujejo meditacije s kameno strelo na nas energetsko optimalno, nas izenačijo z utripom narave, kar ima za posledico odpravo energijskih blokad, polni nas z energijo, ozavesti določene negativne vzorce, z njo dobimo vpogled v svojo resnično, globljo osebnost, skozi katero lahko tudi vplivamo na svoje zdravje, počutje in seveda kreacijo kvalitete življenja.
Meditacije s kameno strelo so intenzivne, energija, ki jo širi je močna, zato se včasih kdo tudi ustraši. Vendar ni nič narobe, le prepustiti se moramo.

MEDITACIJA Z ENO KAMENO STRELO

Pri tej meditaciji sedemo z zravnano hrbtenico ali pa ležimo na ležišču, kolena so pokrčena narazen, stopala pa se tesno stikata eno z drugim po celi površini. Dihamo poglobljeno in počasi.
Med dlani vzamemo kameno strelo, lahko je okrogla, če pa je zaključen kristal, mora vrh obvezno gledati navzgor. Dlani s kameno strelo sklenemo v položaju molitve na prsih. Skozi dlanske čakre bomo sprejeli energijo kristala, ki je zelo intenzivna in se preko refleksnih con razširi po energetskih kanalih po celem telesu. Tudi pri tej meditaciji se sproščajo blokade, telo pa se polni z energijo kristala, ki kroži po telesu. Osredotočimo se najprej na svoje dlani, na toploto, ki nas preplavlja, najprej jo začutimo v dlaneh, nato po celem telesu.

Druga inačica podobne meditacije: V levo roko (položaj telesa je enak kot prej) primemo kameno strelo, jo močno stisnemo, desno imamo na srčni čakri in ko začutimo utripanje kristala v levi roki, jo položimo na srčno čakro in roko s kristalom pokrijemo z desno.
Tokrat se najprej osredotočimo na utripanje kristala v levi roki, kasneje pa (v srčni čakri) na energijo – ljubezen, svetlobo, ki preplavlja naše srce.

MEDITACIJA Z DVEMA KAMENIMA STRELAMA

Zavzamemo isti položaj kot pri zgornjih različicah, le da imamo tokrat v vsaki roki po en kristal kamene strele s konico obrnjeno navzgor. Stisnjeni dlani imamo položeni na kolenih.
Osredotočimo se na svoje dlani in svoje telo. Zaznamo energijo kristalov in to energijo tudi ozavestimo. Ta meditacija je zelo intenzivna, zato v začetku časovno ne pretiravajmo.

Vir: https://duhovnost.eu/meditacija-s-kristali-kamena-strela/


Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno